Enat Premium-konto

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Wargamings utvecklingsteam är glada att tillkännage den enade Premium-kontot. Detta är en uppdaterad typ av Premium-konto som kommer att ge dig premium tillgång till alla spel från Wargaming! Med denna nya form av premium-konto, kommer Wargaming.net universum bli ett helt interaktivt system, vilket gör det enkelt för spelare att njuta av alla spel på max utan några extra kostnader.

Den enade Premium-konto kan köpas i någon av Wargaming.net spel, på samma sätt som standard premie köps i dagsläget. Skillnaden är att effekterna av Premium-konto (50% extra krediter och erfarenhet tillsammans med trevligare garage) inte bara kommer att gälla till spelet du köpte premium till - du kommer att få bonusar för alla spel!

Till exempel när man köper premium tid i World of Tanks är premium konto också aktiverad automatiskt för samma tidsperiod i World of Warplanes. När World of warships går live, kommer din premium-konto tillgång även tillämpas där också, liksom inom alla andra projekt i framtiden. Det bästa med allt detta är att priset på ditt premium-konto kommer inte att förändras. Du kommer att få all denna extra premie tillgång till samma som din World of Tanks premium konto kostar för närvarande!

Observera: Under den andra etappen av World of Warplanes Open Beta Test, kommer spelare att kunna köpa den enade Premium-konto med tokens de tjänar i flygstrider. Detta är en stor chans att få premium-konto tillgång i World of Tanks i utbyte mot din hjälp att testa World of Warplanes, utan extra kostnader.

Du kan hitta mer information om den token som används i World of Warplanes Öppen betatestning här.

Orginal artikel finns här. Kolla även in videon som finns på orginal artikeln.