Presenterar Japanska Stridsvagnar!

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Har du undrat vilken nation som kommer att läggas till i World of Tanks? Undra inte längre - Wargaming kan avslöja att det kommer att bli Japan.

Den nya japanska tech trädet kommer initialt att ha två grenar, med sammanlagt nio medium och fem lätta stridsvagnar. Modellerna kommer att omfatta den mytomspunna Chi-Ri prototyp, den första japanska efterkrigstidens designen Type 61, lätta Type 95 Ha-Go och medium varianter av Chi-Ha. Tier X medium tank blir prototypen av STB-1, som utvecklades i slutet av 1950.

Japanska tech trädet

"Införandet av japanska tankar tillåter oss att utforska design och innovation av ett antal legendariska pansarfordon och ge spelarna chansen att uppleva sin teknologiska utvecklingen under mitten av 20-talet," sade World of Tanks Producent Mikhail Zhivets. "Tank modeller baserade på ursprungliga mönster av japanska ingenjörer kommer att erbjuda spelarna ett brett utbud av autentiska uppgradering alternativ, alla är anpassade för särskilda stridande mål."

Japan kommer att bli den sjunde nationen som skall införas i World of Tanks och kommer att genomföras i en kommande patch. Gå in på orginal artikeln för att se mer bilder och video som Wargaming har gjort om denna nyhet.