Version 8.8 är här!

Skriven av Osquars. Publicerad i Patchar och uppdateringar.

Med den nya 8,8 versionen kan du förvänta dig att upptäcka nya tankar, en ny karta och spela ett förbättrat spel! Några av de nya funktionerna är listade nedan.

Möjligheten att sälja din T26E4 SuperPershing tier VIII premium tank har nu släppts, denna möjlighet nämndes med lanseringen av 8.6 uppdateringen. Så du kan nu sälja denna tank i spelet för guld! Men detta kommer endast att finnas tillgänglig fram till versionen 8,9 uppdateringen.

Tjäna Gratis Premium i både World of Tanks och World of Warplanes

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Visste du att med den senaste uppdateringen 0.5.2 i World of Warplanes har Wargaming också inlett den andra fasen av Open Beta perioden och införde Unified Premium-konto för alla Wargaming titlar?

Detta innebär att fram till spelets release du har chansen att tjäna speciella symboler i World of Warplanes, som du kan använda för att uppgradera ditt konto till Premium status aktiv i både World of Tanks och World of Warplanes!

Lag skada & lag dödande i 8.8

Skriven av Osquars. Publicerad i Spelmotorn.

Vissa ändringar av parametrarna i lag skada och lag dödande systemet genomfördes med 8,8 release. Själva systemet tar varje handling vilket leder till lagkamrat, modul eller skrov skada hänsyn, inklusive den som orsakas av pluton kamrater. Dessutom straffet för lag skada eller lag dödande i samma strid, kommer nu att öka i exponentiell takt med varje sådan åtgärd.

Granskning av statistik och feedback samlades efter 8,8 release Wargaming kom till slutsatsen att systemet kräver ytterligare ändringar. Specifikt har man beslutat att ompröva de respektive parametrarna för framtida uppdateringar och för nu, rulla dem tillbaka till 8.7 version värden.

Samtidigt vill vi påminna om att lag skada eller lag dödande är förbjudet enligt spelreglerna. Var försiktig på slagfältet!

September Veckans Missions: 2:a veckan

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Ladda dina kanoner och starta motorerna - HQ har utfärdat nya uppdrag som kräver din omedelbara uppmärksamhet. Utför dessa uppgifter och du kommer att bli passande kompenserade för era insatser! Här är dessa uppdrag:

All-Rounder Weekend Special

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Denna helg satsas det på mångsidighet. Därför har wargaming förberett några trevliga bonusar och rabatter på slagfältet jacks-of-all-trades, medium tankar! Här är vad du kan förvänta dig:

Veckans Uppdrag (3-7 september)

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Denna veckas uppdrag handlar om de minsta och snabbaste tanks i spelet: Light tanks! Ta dem för en åktur och visar de andra befälhavarna att även mindre kalibrar kan skada en hel del!

Du kan utföra följande uppdrag från 3 september, 07:10 CEST till 7 september 07:10 CEST:

September Uppdrag

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

För att hjälpa till med din motivation, har Wargaming skapat några nya uppdrag för september. Om du väljer att acceptera dem, kan de leda dig till ditt nästa nivå av tanken expertis. Genom att fylla i uppdrag, kan du tjäna extra krediter, mer personal och premie Kontoåtkomst.

Läs vidare för information om alla i september uppdrag!

Toppen av trädet: T-62A

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

I början av september kommer att handla om de sovjetiska medier! Följ den forskning som leder till den mångsidiga T-62A och njut av fantastiska rabatter och krediter bonusar intäkter:

30% rabatt på inköp och 30% fler krediter som erhållits med följande sovjetiska stridsvagnar: