Enat Premium-konto

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Wargamings utvecklingsteam är glada att tillkännage den enade Premium-kontot. Detta är en uppdaterad typ av Premium-konto som kommer att ge dig premium tillgång till alla spel från Wargaming! Med denna nya form av premium-konto, kommer Wargaming.net universum bli ett helt interaktivt system, vilket gör det enkelt för spelare att njuta av alla spel på max utan några extra kostnader.

Gamescom Special

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Som ni alla vet, är gamescom en stor affär för alla företag inom spelbranschen. Wargaming tar den här händelsen på största allvar och de har gjort noggranna förberedelser för att säkerställa att denna vecka kommer att vara extraordinärt. Förutom alla de dagsuppdarg som har kommit ut så har de bra erbjudanden som går ihop med dessa uppdarg.

Special: gamescom Is Here!

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Gamescom är Europas största videospel konvention och den har just börjat! Wargaming skall ha både det ena och det andra på scen och på golvet. Hoppas på några bra bilder därifrån. För oss som inte är där har Wargaming förberett några stora in-game händelser.

Här är vad du kan förvänta dig under de följande dagarna:

Wargaming at 15!

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Wargaming TV presenterar stolt en ny dokumentär som heter "Wargaming 15". I denna film, kan du lära dig allt om företagets historia, se hur alla deras spel har utvecklats under de senaste 15 åren, och, naturligtvis, höra allt om deras framtidsplaner. Ta popcorn, showen är på väg att börja!

Toppen av trädet: tyska medier

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Wargaming fortsätter 15 årsjubileumet, kommer att lansera ett annan topp tankvagn. Den här kommer att handla om tyska medier! Följ den forskning som leder till den legendariska Leopard 1 och njut av fantastiska rabatter och krediter bonusar intäkter:

30% rabatt på inköp och 30% fler poäng de tjänat med följande tyska stridsvagnar:

Årsjubileum Manöver tävling: Light Tank Månad

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella event.

Minns ni årsjubileum manöver tävlingen? För att fira 15-årsdagen av Wargaming, De har en serie månad-långa tävlingar, alla fokuserade på en specifik fordonstyp. Denna månad är det dags för Light Tanks! Alla har en chans att vinna - allt man behöver göra är att få så mycket erfarenhet som man kan med en light tank i spelet!

Denna tävling kommer att pågå mellan den 15 augusti och 15 september varje gång du går med en slumpmässig strid med en light tank, har du chans att vinna!

Clan Wars tillfälligt flyttar till EU2

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

För att öka stabiliteten och garantera att inga ytterligare problem, kommer Clan Wars finnas på EU2 servern tills kontrollerna är klara på EU1. Till alla dessa personer som spelar i Clan Wars: Se till att du loggar in EU2 när du har för avsikt att spela i clan wars, eftersom inbjudningarna skickas endast ut på EU2 servern.

Version 8.8 Sneak Peek

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Även om version 8.7 har precis släppts, utvecklingsteam villar inte länge och arbetar hårt på att leverera ännu fler förbättringar och top-notch innehåll till World of Tanks! Här är en kort förhandstitt på vad som planeras för den kommande patch: