Version 8.3!

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella nyheter.

Uppdatering 8.3 är på väg, och med den kommer det efterlängtade kinesiska trädet!

1. Uppdateringen till den senaste versionen starat den 16 januari. Räkna med en underhållsstopp

från 05:00 CET (04:00 GMT) till 11:00 CET (10:00 GMT) för uppdatering till 8.3

2.  Clan Wars kommer inte att vara tillgängligt under perioden (24 timmar):

från 03:15 UTC 2013/01/16 03:15 UTC 2013/01/17.

3. De spelare med ett aktivt premium-konto vid tiden för underhåll kommer att få en dags premium som kompensation.

Scoutyra!

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella event.

Lystring, vagnschefer!

Det är dags för Scoutyra med lätta stridsvagnar! Under helgen, från 07:00 CET (06:00 GMT) den 12 januari fram till 06:30 CET (05:30 GMT) den 15 januari, kommer alla att erhålla följande bonusar:

Medalj-Jakt: Scout
Medalj-Jakt: Scout

Alla spelare som tilldelas Scoutmedalj kommer automatiskt att belönas med 5000 extra krediter! För att få Scoutmedalj måste du upptäcka fler fientliga pansarvagnar än någon annan i ditt lag (minst 9).

Läs mer om alla erbjudanden i originalartickeln här

Omringa fienden!

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella nyheter.

I detta nya avsnitt av serien Tank Academy förklaras det hur du effektivast omringar dina fiender, och hur du själv undviker att omringas.
Nya spelare, liksom erfarna vagnschefer kommer i några lätta steg att kunna lära sig  hur man blir en riktig krigare på slagfälten.
 
 

Offentlig Test av Version 8.2

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Patchar och uppdateringar.

Lystring, vagnschefer!

Utvecklarna av World of Tanks genomför ett test av de förändringar som kommer i Version 8.2 och de vill att du deltar!

Det offentliga testet kommer att starta på torsdag den 22 November.

Äger du en Löwe?

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Press och media.

Kolla in denna praktiska guide från proffsen på WoTpro.com, hur du maximerar din kreditinkomst.

Här finns det snabba och överskådliga giuder till de flesta i spelet förekommande pansarvagnar.Här finns det snabba och överskådliga giuder till de flesta i spelet förekommande pansarvagnar, som visar de gångbaraste modulerna, "week spots", för- och nackdelar mm.

Kommande event!

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella event.

Lystring, vagnschefer!

I World of Tanks kalender för November kan vi utläsa följande

Operation Crusader, 17-19 November. Det skall bli spännande att se vad detta innebär.

Hunt Us Down, 19-23 November. Ännu en gång får vi chansen att jaga dem.

 

Mer om uppdatering 8.2!

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella nyheter.

Overlords blog står att läsa om de mindre förändringar i UI, HUD, Gameplay m.m. som kommer i samband med uppdateringen till ver. 8.2 i World of Tanks.

Tigrarna mötte Kronorna!

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Press och media.

Efter avslutad träning på onsdagskvällen den 6/11 mötte En Svensk Tiger den svenska klanen Tre Kronor i fyra vänskapsmatcher. Vinsten för Tigrarna var överväldigande. Om det var för den nya träningsmetoden som De Svenska Tigrarna använt sig av den senare tiden eller om Tre Kronor ej kom med toppat lag är ännu oklart, men efter cirka en timmas spel stod det klart att de randiga katterna från Sverige har fått nog av att bara spinna, och ansåg att det var dags att visa klorna.