Tank Building: Swedish Tanks

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella nyheter.

Svenska stridsvagnar byggdes med skandinavisk precision. De var dyra, av hög kvalitet, och produceras i begränsat antal. Det kan tyckas märkligt att ett land som aldrig krigat under 1900-talet lyckades skapa eget stridsvagnstekniska arv. Här belyses historien om hur de mest kända svenska fordon från Landsverk till Strv 103, skapades.

Delar av filmen är inspelad på Arsenalen i Strängnäs.

Se video här

 

Version 8.8 är här!

Skriven av Osquars. Publicerad i Patchar och uppdateringar.

Med den nya 8,8 versionen kan du förvänta dig att upptäcka nya tankar, en ny karta och spela ett förbättrat spel! Några av de nya funktionerna är listade nedan.

Möjligheten att sälja din T26E4 SuperPershing tier VIII premium tank har nu släppts, denna möjlighet nämndes med lanseringen av 8.6 uppdateringen. Så du kan nu sälja denna tank i spelet för guld! Men detta kommer endast att finnas tillgänglig fram till versionen 8,9 uppdateringen.

Uppdate 9.8

Skriven av Niclas "Rozzer" Persson. Publicerad i Officiella nyheter.

I uppdatering 9.8 kommer det ske en del förändringar.

Personliga uppdrag:

  • Ej länge nödvändigt att spela i en pluton för att klara vissa uppdrag.

Ett system med "Battle Performance Badges" kommer att införas.

Stronghold:

  • Vid nivå 5-7 kommer laget att bestå av 10 st tier 8 vagnar.

Mer än tjugo vagnar kommer att bli buffade, då dessa statistiskt har kommit efter, däribland T30, IS8 & IS7. 

Det kommer också finnas möjlighet att skapa en plutoon "in battle" och bjuda in andra spelare från laget.

Men viktigast av allt så kommer den nya spelformen "Domination" där det finns kontrollpunkter med flaggor att erövra, respawns där du kan välja mellan tre vagnar, AMX50B(D), Obj 140(D) och T110E5(D). Det kommer även finnas speciella reparations- & ammunitionsdepåer. Samt alternativa sätt att vinna matchen genom att hämta flaggor och ta hem dem till egen bas.

OBS! Denna spelform är i testfas och informationen kan komma att ändras.

ASAP Episode 33: Update 9.8

Presenterar Japanska Stridsvagnar!

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Har du undrat vilken nation som kommer att läggas till i World of Tanks? Undra inte längre - Wargaming kan avslöja att det kommer att bli Japan.

Den nya japanska tech trädet kommer initialt att ha två grenar, med sammanlagt nio medium och fem lätta stridsvagnar. Modellerna kommer att omfatta den mytomspunna Chi-Ri prototyp, den första japanska efterkrigstidens designen Type 61, lätta Type 95 Ha-Go och medium varianter av Chi-Ha. Tier X medium tank blir prototypen av STB-1, som utvecklades i slutet av 1950.

Tjäna Gratis Premium i både World of Tanks och World of Warplanes

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Visste du att med den senaste uppdateringen 0.5.2 i World of Warplanes har Wargaming också inlett den andra fasen av Open Beta perioden och införde Unified Premium-konto för alla Wargaming titlar?

Detta innebär att fram till spelets release du har chansen att tjäna speciella symboler i World of Warplanes, som du kan använda för att uppgradera ditt konto till Premium status aktiv i både World of Tanks och World of Warplanes!