Lag skada & lag dödande i 8.8

Skriven av Osquars. Publicerad i Spelmotorn.

Vissa ändringar av parametrarna i lag skada och lag dödande systemet genomfördes med 8,8 release. Själva systemet tar varje handling vilket leder till lagkamrat, modul eller skrov skada hänsyn, inklusive den som orsakas av pluton kamrater. Dessutom straffet för lag skada eller lag dödande i samma strid, kommer nu att öka i exponentiell takt med varje sådan åtgärd.

Granskning av statistik och feedback samlades efter 8,8 release Wargaming kom till slutsatsen att systemet kräver ytterligare ändringar. Specifikt har man beslutat att ompröva de respektive parametrarna för framtida uppdateringar och för nu, rulla dem tillbaka till 8.7 version värden.

Samtidigt vill vi påminna om att lag skada eller lag dödande är förbjudet enligt spelreglerna. Var försiktig på slagfältet!

Enat Premium-konto

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Wargamings utvecklingsteam är glada att tillkännage den enade Premium-kontot. Detta är en uppdaterad typ av Premium-konto som kommer att ge dig premium tillgång till alla spel från Wargaming! Med denna nya form av premium-konto, kommer Wargaming.net universum bli ett helt interaktivt system, vilket gör det enkelt för spelare att njuta av alla spel på max utan några extra kostnader.

Clan Wars tillfälligt flyttar till EU2

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

För att öka stabiliteten och garantera att inga ytterligare problem, kommer Clan Wars finnas på EU2 servern tills kontrollerna är klara på EU1. Till alla dessa personer som spelar i Clan Wars: Se till att du loggar in EU2 när du har för avsikt att spela i clan wars, eftersom inbjudningarna skickas endast ut på EU2 servern.

Vinnare av årsdags Manöver tävlingen

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

I mitten av Juni Wargaming meddelande denna special tävling där man kan vinna 15 år av premium konto dagar. Detta gäller alla Heavy tanks och alla tier. Det ända man behövde göra var att spela och göra sitt bästa.

Wargaming at 15!

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Wargaming TV presenterar stolt en ny dokumentär som heter "Wargaming 15". I denna film, kan du lära dig allt om företagets historia, se hur alla deras spel har utvecklats under de senaste 15 åren, och, naturligtvis, höra allt om deras framtidsplaner. Ta popcorn, showen är på väg att börja!

Version 8.8 Sneak Peek

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Även om version 8.7 har precis släppts, utvecklingsteam villar inte länge och arbetar hårt på att leverera ännu fler förbättringar och top-notch innehåll till World of Tanks! Här är en kort förhandstitt på vad som planeras för den kommande patch:

Video: 8-Bit Tales – Sixth Sense

Skriven av Osquars. Publicerad i Officiella nyheter.

Det är dags att luta sig tillbaka och njuta av en ny upplaga av 8-Bit Tales. Denna komedi animation serien tar en titt på World of Tanks från ett ganska annorlunda perspektiv.